Ontmoetingen voor potentiële collega’s m/v

22 oktober 2018

Voldoende gekwalificeerde collega’s vinden, het is geen eenvoudige taak. Het nijpend tekort aan verpleegkundigen op de arbeidsmarkt maakt het er niet makkelijker op. Maar niet alleen voor verpleegkundigen, ook voor therapeutisch assistenten is de ‘oorlog om talent’ springlevend. aangezien FPC Antwerpen en FPC Gent overtuigd zijn dat de medewerkers het succes van het centrum bepalen, staat rekrutering centraal. Het zal je dan ook niet verwonderen dat we onophoudelijk initiatieven nemen met het oog op de aanwerving van medewerkers. Ook de komende periode gaan we zoek naar nieuwe collega’s m/v. Met onderstaande wervingsevents willen we alvast kandidaten ontmoeten, inzicht geven en enthousiast maken!

 • 6 november: ‘After work @ FPC Gent’ (17.00 u. – 21.00 u.)
  Tijdens dit evenement krijgen kandidaat verpleegkundigen en therapeutisch assistenten een toelichting over FPC Gent, hebben ze de mogelijkheid om vragen te stellen aan toekomstige collega’s en worden ze rondgeleid door patiënten. Dit alles bij een lekker hapje en drankje.
 • 14 november: ‘Jobdag @ FPC Antwerpen’ (9.00 u. – 12.00 u.)
  Kandidaat verpleegkundigen en therapeutisch assistenten krijgen een toelichting over FPC Antwerpen, hebben de mogelijkheid om vragen te stellen aan toekomstige collega’s en worden rondgeleid door patiënten.
 • 16 november: ‘Jobmoment flexmedewerkers @ FPC Gent’ (9.00 u. – 12.00 u.)
  Onze rekruteringspartners Randstad Medical, Express Medical en X-Care brengen kandidaat-flexmedewerkers naar FPC Gent voor een toelichting en rondleiding. Aansluitend vinden sollicitatiegesprekken plaats.
 • 22 november: ‘Diner met patiënten’ (17.00 u. – 20.00 u.)
  Naar analogie met de ‘After work’ op 6 november krijgen ook hier kandidaat verpleegkundigen en therapeutisch assistenten een toelichting over FPC Gent, hebben ze de mogelijkheid om vragen te stellen aan toekomstige collega’s en worden ze rondgeleid door patiënten. We combineren het evenement met een verzorgd diner met patiënten. Zo krijgen kandidaten de kans om kennis te maken met de doelgroep tijdens een uitgebreide en ontspannen babbel.
 • 22 november: ‘Jobmoment flexmedewerkers @ FPC Antwerpen’ (9.00 u. – 12.00 u.)
  Onze rekruteringspartners Randstad Medical, Express Medical en Select Medical brengen kandidaat-flexmedewerkers naar FPC Antwerpen voor een toelichting en rondleiding. Aansluitend vinden sollicitatiegesprekken plaats.
 • 29 november: ‘Tea time met Randstad Medical’
  Tijdens dit evenement neemt Randstad Medical kandidaat-werknemers mee in de werkwereld van de forensische psychiatrie. Kandidaten luisteren, ontdekken, laten zich inspireren en gaan actief in gesprek met medewerkers van FPC Gent.
 • 4 december: ‘Jobdag @ FPC Gent’ (9.00 u. – 12.00 u.)
  Kandidaat verpleegkundigen en therapeutisch assistenten krijgen een toelichting over FPC Gent, hebben de mogelijkheid om vragen te stellen aan toekomstige collega’s en worden rondgeleid door patiënten.
 • 13 december: ‘Job kerstspecial @ Gaston in Gent’ (16.00 u. – 19.00 u.)
  Dit wordt momenteel nog verder uitgewerkt. Details volgen op een later tijdstip.
 • 13 december: ‘Job kerstspecial @ FPC Antwerpen’ (13.00 u. – 16.30 u.)
  Dit wordt momenteel nog verder uitgewerkt. Details volgen op een later tijdstip.

De forensische psychiatrie is geen evident werkterrein, dat weten we. Waarom je dan toch voor FPC Antwerpen of FPC Gent kiest? Lees het via deze link. Wil je graag al even horen hoe collega’s hun job en de setting ervaren? Bekijk dan zeker de video op de pagina met getuigenissen! Neem zeker ook al eens een kijkje bij onze openstaande vacatures.

Ben je benieuwd naar meer? Aarzel dan niet langer en schrijf je in voor één van onze jobevents! Dit kan via onderstaand inschrijvingsformulier. Let wel: jouw inschrijving is pas definitief na bevestiging door één van de HR-collega’s.

Wij duimen alvast voor een groot aantal enthousiaste bezoekers en hopen uiteraard dat we met deze toegankelijke ontmoetingen heel wat gemotiveerde werknemers kunnen aantrekken!