Jobevents FPC Gent: ontmoetingen voor potentiële collega’s m/v

20 augustus 2019

Voldoende gekwalificeerde collega’s vinden, het is geen eenvoudige taak. Het nijpend tekort aan verpleegkundigen op de arbeidsmarkt maakt het er niet makkelijker op. Maar niet alleen voor verpleegkundigen, ook voor therapeutisch assistenten is de ‘strijd om talent’ springlevend. Wij zijn overtuigd dat onze medewerkers het succes van het centrum bepalen. Daarom nemen we onophoudelijk initiatieven met het oog op de aanwerving van gemotiveerde collega’s. Zo organiseren we verschillende wervingsevents waar je ontdekt of jij die nieuwe medewerker bent die we zoeken, waar je collega’s ontmoet en kennismaakt met onze werking.

Schrijf je in en wordt alvast heel enthousiast over jouw toekomst bij ons!

 • Dinsdag 17 september 2019 – After work herfsteditie
  Dit evenement start om 17 u. met een toelichting over FPC Gent. Om 18 u. gaan we samen met patiënten op rondleiding door het centrum. Vanaf 19 u. kan er nagepraat worden met toekomstige collega’s. Dit alles bij een lekker hapje en drankje.
 • Donderdag 17 oktober 2019 – Kijkdag voor studenten
  Tijdens deze kijkdag maken studenten verpleegkunde kennis met de werking van FPC Gent. Na een woordje uitleg en een rondleiding krijgen de studenten de kans om samen met patiënten aan een activiteit deel te nemen (bv. pannenkoeken bakken, een gezelschapsspel spelen …).
 • Donderdag 7 november 2019 – After work halloweeneditie
  Op dit evenement onthalen we de deelnemers om 16.30 u.. Om 17 u. start de toelichting over FPC Gent. Om 18 u. gaan we samen met patiënten op rondleiding door het centrum. Vanaf 19 u. kan er nagepraat worden met toekomstige collega’s. Dit alles bij een lekker hapje en drankje.
 • Dinsdag 10 december 2019 – Kerstdiner met patiënten
  Tijdens dit evenement krijgen kandidaat verpleegkundigen niet alleen een toelichting over en een rondleiding in FPC Gent, maar kunnen ze tevens genieten van een gezellig diner! Bij dit alles is er ruim de mogelijkheid om vragen te stellen aan medewerkers én patiënten. Het evenement start om 16.30 u. Einde is voorzien omstreeks 20 u.

De forensische psychiatrie is geen evident werkterrein, dat weten we. Waarom je dan toch voor FPC Gent kiest? Lees het via deze link. Wil je graag al even horen hoe collega’s hun job en de setting ervaren? Bekijk dan zeker de video op de pagina met getuigenissen! Neem zeker ook al eens een kijkje bij onze openstaande vacatures.

Ben je benieuwd naar meer? Aarzel dan niet langer en schrijf je in voor één van onze jobevents! Dit kan via onderstaand inschrijvingsformulier. Let wel: jouw inschrijving is pas definitief na bevestiging door één van de HR-collega’s.

Wij duimen alvast voor een groot aantal enthousiaste bezoekers en hopen uiteraard dat we met deze toegankelijke ontmoetingen heel wat gemotiveerde werknemers kunnen aantrekken!