Jobevents FPC Gent: ontmoetingen voor potentiële collega’s m/v

4 januari 2019

Voldoende gekwalificeerde collega’s vinden, het is geen eenvoudige taak. Het nijpend tekort aan verpleegkundigen op de arbeidsmarkt maakt het er niet makkelijker op. Maar niet alleen voor verpleegkundigen, ook voor therapeutisch assistenten is de ‘strijd om talent’ springlevend. Wij zijn overtuigd dat onze medewerkers het succes van het centrum bepalen. Het zal je dan ook niet verwonderen dat we onophoudelijk initiatieven nemen met het oog op de aanwerving van gemotiveerde collega’s. Na de verschillende wervingsevents in het najaar van 2018, gaan we in 2019 onverminderd door…

Ben jij misschien wel die nieuwe medewerker die we zoeken? Schrijf je dan zeker in voor één van de komende initiatieven en ontmoet collega’s, maak kennis met onze werking en wordt alvast heel enthousiast over jouw toekomst bij ons!

 • Dinsdag 22 januari 2019 – After work ‘nieuwjaarseditie’
  Dit evenement start om 17 u. met een toelichting over FPC Gent. Om 18 u. gaan we samen met patiënten op rondleiding door het centrum. Vanaf 19 u. is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan toekomstige collega’s. Dit alles bij een lekker hapje en drankje.
 • Donderdag 31 januari, 28 februari en 28 maart 2019 – Tea-time @ Randstad
  Bij een hartverwarmend kopje thee neemt Randstad Medical geïnteresseerden mee in de wereld van de forensische psychiatrie. Kandidaten luisteren, ontdekken en laten zich inspireren. Er wordt een presentatie gegeven in de kantoren van Randstad, waarbij ook iemand van FPC Gent aanwezig is, zodat geen enkele vraag onbeantwoord blijft.
 • Vrijdag 8 februari 2019 – Kijkdag voor studenten
  Studenten verpleegkunde worden uitgenodigd om kennis te maken met de dagelijkse werking van FPC Gent. Na een woordje uitleg en een rondleiding, krijgen de studenten de kans om samen met patiënten een activiteit te doen (o.a. pannenkoeken bakken, gezelschapsspel spelen).
 • Donderdag 25 april 2019 – After work
  We verwelkomen kandidaat verpleegkundigen en therapeutisch assistenten om 17 u. voor een toelichting over FPC Gent. Om 18 u. gaan we samen met patiënten op rondleiding door het centrum. Vanaf 19 u. is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan toekomstige collega’s. Dit alles bij een lekker hapje en drankje.
 • Donderdag 16 mei 2019 – Diner met patiënten
  Tijdens dit evenement krijgen kandidaat verpleegkundigen niet alleen een toelichting over en een rondleiding in FPC Gent en hebben ze niet enkel de mogelijkheid om vragen te stellen aan toekomstige collega’s, maar kunnen ze tevens genieten van een gezellig diner! Als afsluiter mag een lekker dessert uiteraard niet ontbreken. Bij dit alles is er ruim de mogelijkheid om vragen te stellen aan medewerkers én patiënten. Het evenement start om 17 u. Einde is voorzien omstreeks 20 u.
 • Woensdag 3 juli 2019 – After work zomereditie
  Dit evenement start om 17 u. met een toelichting over FPC Gent. Om 18 u. gaan we samen met patiënten op rondleiding door het centrum. Vanaf 19 u. is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan toekomstige collega’s. Dit alles bij een lekker hapje en drankje.

De forensische psychiatrie is geen evident werkterrein, dat weten we. Waarom je dan toch voor FPC Gent kiest? Lees het via deze link. Wil je graag al even horen hoe collega’s hun job en de setting ervaren? Bekijk dan zeker de video op de pagina met getuigenissen! Neem zeker ook al eens een kijkje bij onze openstaande vacatures.

Ben je benieuwd naar meer? Aarzel dan niet langer en schrijf je in voor één van onze jobevents! Dit kan via onderstaand inschrijvingsformulier. Let wel: jouw inschrijving is pas definitief na bevestiging door één van de HR-collega’s.

Wij duimen alvast voor een groot aantal enthousiaste bezoekers en hopen uiteraard dat we met deze toegankelijke ontmoetingen heel wat gemotiveerde werknemers kunnen aantrekken!