Aan de slag bij FPC Antwerpen? Neem alvast een kijkje achter de schermen!

6 juni 2019

FPC Antwerpen gaat ook de komende maanden op zoek naar gekwalificeerde collega’s! Heb je een verpleegkundig of een ander zorg gerelateerd diploma op zak? Heb je interesse in de forensische psychiatrie? Of ben je op z’n minst geïnteresseerd in de werking van een forensisch psychiatrisch centrum? FPC Antwerpen biedt potentiële werknemers de kans om kennis te maken. Dankzij een toelichting, een rondleiding en de mogelijkheid om vragen te stellen leer je FPC Antwerpen kennen achter de schermen. Misschien is er wel een match en word je heel enthousiast over een toekomst bij ons…

Wil je ontdekken of jij de persoon bent waar we naar op zoek zijn? Wij organiseren regelmatig jobevents. Hou deze pagina in de gaten en schrijf je zeker in voor één van de initiatieven!

Het eerstvolgende jobevenement vindt plaats op dinsdag 25 juni.
Het evenement start om 17 u. met een toelichting over FPC Antwerpen bij een walking dinner. Bij het evenement is ook een patiënt aanwezig, aan wie je vragen kan stellen. Aansluitend gaat de patiënt samen met ons op rondleiding door het centrum. We houden halt bij het creatieve atelier, waar je samen met patiënten ambachtelijk aan de slag gaat. Een mooi aandenken dat je nadien mee naar huis neemt! Einde is voorzien om 20 u.

De forensische psychiatrie is geen evident werkterrein, dat weten we. Waarom je dan toch voor FPC Antwerpen kiest? Lees het via deze link. Wil je graag al even horen hoe collega’s hun job en de setting ervaren? Bekijk dan zeker de video op de pagina met getuigenissen! Neem zeker ook al eens een kijkje bij onze openstaande vacatures.

Ben je een kandidaat verpleegkundige of therapeutisch assistent en benieuwd naar meer? Aarzel dan niet langer en schrijf je in! Dit kan via onderstaand inschrijvingsformulier. Let wel: jouw inschrijving is pas definitief na bevestiging door één van de HR-collega’s.

Wij duimen alvast voor een groot aantal enthousiaste bezoekers en kijken er naar uit om jullie te ontmoeten!