Aan de slag bij FPC Antwerpen? Neem alvast een kijkje achter de schermen!

6 juni 2019

FPC Antwerpen gaat ook de komende maanden op zoek naar gekwalificeerde collega’s! Heb je een verpleegkundig of een ander zorg gerelateerd diploma op zak? Heb je interesse in de forensische psychiatrie? Of ben je op z’n minst geïnteresseerd in de werking van een forensisch psychiatrisch centrum? FPC Antwerpen biedt potentiële werknemers, vast of op ‘flex’-basis de kans om kennis te maken. Dankzij een toelichting, een rondleiding en de mogelijkheid om vragen te stellen leer je FPC Antwerpen kennen achter de schermen. Misschien is er wel een match en word je heel enthousiast over een toekomst bij ons…

Wil je ontdekken of jij de persoon bent waar we naar op zoek zijn? Wij organiseren regelmatig jobevents. Hou deze pagina in de gaten en schrijf je zeker in voor één van de initiatieven!

Het eerstvolgende jobevenement vindt plaats op donderdag 4 juli.
Tijdens dit event dat gericht is op flexmedewerkers leer je FPC Antwerpen kennen aan de hand van een toelichting gegeven door een afdelingshoofd en een rondleiding door het centrum, begeleid door patiënten. De activiteit start om 9 u.; het einde is voorzien om 12 u.

De forensische psychiatrie is geen evident werkterrein, dat weten we. Waarom je dan toch voor FPC Antwerpen kiest? Lees het via deze link. Wil je graag al even horen hoe collega’s hun job en de setting ervaren? Bekijk dan zeker de video op de pagina met getuigenissen! Neem zeker ook al eens een kijkje bij onze openstaande vacatures.

Ben je een kandidaat verpleegkundige of therapeutisch assistent en benieuwd naar meer? Aarzel dan niet langer en schrijf je in! Dit kan via onderstaand inschrijvingsformulier. Let wel: jouw inschrijving is pas definitief na bevestiging door één van de HR-collega’s.

Wij duimen alvast voor een groot aantal enthousiaste bezoekers en kijken er naar uit om jullie te ontmoeten!