Aan de slag bij FPC Antwerpen? Neem alvast een kijkje achter de schermen!

16 januari 2019

FPC Antwerpen gaat ook de komende maanden op zoek naar gekwalificeerde collega’s! Heb je een verpleegkundig of een ander zorg gerelateerd diploma op zak? Heb je interesse in de forensische psychiatrie? Of ben je op z’n minst geïnteresseerd in de werking van een forensisch psychiatrisch centrum? FPC Antwerpen biedt potentiële werknemers de kans om kennis te maken. Dankzij een toelichting, een rondleiding en de mogelijkheid om vragen te stellen leer je FPC Antwerpen kennen achter de schermen. Misschien is er wel een match en word je heel enthousiast over een toekomst bij ons…

Wil je ontdekken of jij de persoon bent waar we naar op zoek zijn? Schrijf je dan zeker in voor één van de komende initiatieven!

  • Woensdag 13 februari – Jobmoment voor flexmedewerkers
    We verwelkomen kandidaat-flexmedewerkers in FPC Antwerpen. Op woensdag 13 februari gaan we om 9.00 u. van start en is het einde voorzien omstreeks 12.00 u.

  • Dinsdag 19 februari 2019 – After work
    Dit evenement start om 16 u. met een toelichting over FPC Antwerpen. Aansluitend gaan we op rondleiding door het centrum en kan je bij een hapje en een drankje vragen stellen aan toekomstige collega’s.
  • Donderdag 25 april 2019 – Paasbrunch
    Tijdens dit evenement krijgen kandidaat verpleegkundigen en therapeutisch assistenten niet alleen een toelichting over en een rondleiding in FPC Antwerpen en hebben ze niet enkel de mogelijkheid om vragen te stellen aan toekomstige collega’s, maar kunnen ze tevens genieten van een gezellige brunch! Het evenement start om 10.00 u. Einde is voorzien omstreeks 13.00 u.

De forensische psychiatrie is geen evident werkterrein, dat weten we. Waarom je dan toch voor FPC Antwerpen kiest? Lees het via deze link. Wil je graag al even horen hoe collega’s hun job en de setting ervaren? Bekijk dan zeker de video op de pagina met getuigenissen! Neem zeker ook al eens een kijkje bij onze openstaande vacatures.

Ben je benieuwd naar meer? Aarzel dan niet langer en schrijf je in voor één van onze jobevents! Dit kan via onderstaand inschrijvingsformulier. Let wel: jouw inschrijving is pas definitief na bevestiging door één van de HR-collega’s.

Wij duimen alvast voor een groot aantal enthousiaste bezoekers en kijken er naar uit om jullie te ontmoeten!