Aan de slag bij FPC Antwerpen? Neem alvast een kijkje achter de schermen!

3 september 2019

FPC Antwerpen gaat ook de komende maanden op zoek naar gekwalificeerde collega’s! Heb je een verpleegkundig of een ander zorg gerelateerd diploma op zak? Heb je interesse in de forensische psychiatrie? Of ben je op z’n minst geïnteresseerd in de werking van een forensisch psychiatrisch centrum? FPC Antwerpen biedt potentiële werknemers, vast of op ‘flex’-basis de kans om kennis te maken. Dankzij een toelichting, een rondleiding en de mogelijkheid om vragen te stellen leer je FPC Antwerpen kennen achter de schermen. Misschien is er wel een match en word je heel enthousiast over een toekomst bij ons…

Wil je ontdekken of jij de persoon bent waar we naar op zoek zijn? Wij organiseren regelmatig jobevents. Hou deze pagina in de gaten en schrijf je zeker in voor één van de initiatieven!

  • Dinsdag 22 oktober 2019 – After work halloweeneditie
  • Donderdag 21 november 2019 – Flexdag
  • Dinsdag 26 november 2019 – After work wintereditie
  • Woensdag 18 december 2019 – Kerstspecial

Op elke after work zijn de deelnemers welkom om 16.30 u. Om 17 u. gaan we van start met een toelichting over FPC Antwerpen. Bij een hapje en een drankje kan er gepraat worden met toekomstige collega’s. Aansluitend gaan we op rondleiding door het centrum en doen we een activiteit met patiënten. We sluiten af om 20 u.

Op de jobdag voor flexmedewerkers krijgen de deelnemers naast een toelichting en een rondleiding, tevens de mogelijkheid tot een eerste sollicitatiegesprek. De jobdag vangt aan om 8.30 u. We ronden af omstreeks 12 u.

Op de kerstspecial verwelkomen we de deelnemers om 8.30 u. We geven een toelichting over FPC Antwerpen, gaan op rondleiding door het centrum en praten met collega’s over hun job in FPC Antwerpen. Dit alles in kerstsfeer bij een hapje en een drankje.

De forensische psychiatrie is geen evident werkterrein, dat weten we. Waarom je dan toch voor FPC Antwerpen kiest? Lees het via deze link. Wil je graag al even horen hoe collega’s hun job en de setting ervaren? Bekijk dan zeker de video op de pagina met getuigenissen! Neem zeker ook al eens een kijkje bij onze openstaande vacatures.

Ben je een kandidaat verpleegkundige of therapeutisch assistent en benieuwd naar meer? Aarzel dan niet langer en schrijf je in! Dit kan via onderstaand inschrijvingsformulier. Let wel: jouw inschrijving is pas definitief na bevestiging door één van de HR-collega’s.

Wij duimen alvast voor een groot aantal enthousiaste bezoekers en kijken er naar uit om jullie te ontmoeten!